Майкрософт плаща по $850, за да изоставите Apple

0
36
Майкрософт плаща по $850


Майкрософт правят всичко възможно, за да накарат потребителите да заменят продуктите на Apple с техни и сега, в нова кампания, плащат до $850 за MacBook в добро състояние при покупката на Surface.

Програмата обхваща всички модели на MacBook и iPad и е налична в САЩ и Канада.

Сумата, която ще получите за вашето устройство зависи от няколко фактора. От Майкрософт обясняват, че то трябва да е в добро състояние, да бъде с оригиналните си аксесоари, без липсващи компоненти и зарядно, както и добра батерия, която позволява автономна работа.

По устройството не трябва да има физически повреди като счупен дисплей например, да не е заливано и да не са извършвани модификации по него.

Офертата ще е активна до 31-ви юли. През това време потребителите в двете държави ще могат да заменят своите MacBook или iPad за Surface Laptop, Surface Pro 4, Surface Pro или Surface Book.

Програмата по изкупуването на Apple устройства не е налична онлайн, а само във физическите магазини на Майкрософт.

От Майкрософт използват и случая, за да подчертаят колко лесно е да преминете от Apple MacBook към Surface, като обясняват, че специално приготвеният за целта инструмент Surface Migration Assistant, ще свърши цялата работа по миграцията.

Приложението Surface Migration Assistant прехвърля всички снимки и аудио и видео файлове от MacBook към Surface, но това едва ли е най-големият проблем при смяна на устройство или операционна система.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Intel пускат своя процесор с 10 ядра на Computex