12 минутен клип от Mafia 3

0
34
12 минутен клип от Mafia 3


От доста време насам се знае, че третата част от поредицата е в процес на създаване. Излезе видео, което ни показва в детайли как ще изглежда тя.

Първата част на играта излезе през 2002 – ра година, заедно с GTA3. Много хора правят паралел между двете игри, които за пръв път предоставиха ново изживяване в гейминга, а имено open-world.

Въпреки това между двете игри няма много общо. Най-голямата разлика между двете заглавия е, че Mafia 3 е повече ориентирана към историята и се придържа към нея, вместо да кара играча да прекосява града например.

Mafia 3 се оказа доста добра, което и доведе до нейното продължение във втората част, а сега дори и трета. Първата и втората част имат много хубава история и добър геймплей, остава да видим дали това ще се запази и в третата част на играта.

Първата част се правеше от Illusion Softworks, които по-късно станаха 2K Czech. За добро или лошо третата част няма да се разработва от тях. Новото студио, което дава всичко най-добро от себе си върху играта, се казва Hangar 13. В него има много хора, които са били в 2K Marin, които разработваха Bioshock 2.

В клипчето разработчиците ни предоставят 12 минути от геймплея, който обаче е твърде кратък, за да може да се каже дали историята е добра. Атмосферата, поне от тези 12 минути изглежда на ниво.

Няма обявена дата за излизането на играта, но се знае, че ще бъде налична за PC, PlayStation 4 и Xbox One.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Потребителите, които ъпгрейдват към Ubuntu 18.04 LTS също ще могат да избират дали да участват в събирането на данни