AMD анонсираха Radeon Pro VII

0
73
AMD анонсираха Radeon Pro VII

Компанията AMD анонсира Radeon Pro VII видео картата, която идва с 16GB HBM2 памет.

Производителят на видео карти AMD анонсира най-новия модел за работни станции Radeon Pro VII. От компанията с гордост заявяват, че видео картата предлага екстремна скорост благодарение на своята HBM2 (High Bandwidth Memory) памет, която е с общ размер от 16GB и скорост от 1TB/s.

Днес професионалистите са подложени на по-голямо натоварване поради още по-късите срокове и постоянно свиващите се бюджети, като в същото време се стремят да предоставят продукт от световна величина. Те изискват все повече от своите видео карти и AMD Radeon Pro VII им предотавя това, от което се нуждаят.

Тази видео карта предоставя високоскоростни технологии, които позволяват на потребителите да управляват по-големи и по-сложни симулации, да създават и управляват дигитална медия с невероятно висока резолюция и дигитално подписано съдържание, да създават HPC приложения, които представляват новата вълна от технологични открития, използвайки все по-мощни суперкомпютри.“, казва корпоративният вице президент и генерален мениджър на Graphics Business Unit към AMD Scott Herkelman

Radeon Pro VII предлага възможност за връзване на до 6 синхронизирани монитора, мощността, която се предоставя за обработка на 8K изображения е с 26″ по-висока при Blackmagic Design DaVinci Resolve, предлага се новата технология AMD Infinity Fabric™ Link, която увеличава скоростта в системи с повече от една видео карта, ускорявайки информацията между графичните процесори, използва се високоскоростният интерфейс PCIe® 4.0.

Повече детайли относно Radeon Pro VII можете да научите от официалния анонс.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  AMD TRX40 дънните платки получават поправки за звука при Linux