Anniversary Update забавя Windows телефон на Acer

0
55
Anniversary Update забавя Windows телефон на Acer


Телефонът на Acer Jade Primo става по-бавен, когато на него се инсталира Windows 10 Mobile Anniversary Update. От компанията са се отказали да го инсталират. Още един Windows телефон извън борда.

Когато от Майкрософт обявиха плановете си за пускане на мобилна операционна система, те учудиха всички, когато заявиха, че тя ще е съвместима само с 50% от наличните устройства.

От компанията обясниха, че останалите 50% просто не срещат хадруерните изисквания и не могат да предоставят перфектното и безупречно представяне на Windows 10 и по този начин оставиха тези устройства без възможност за ъпдейт.

Сега нещо подобно се случва и с телефона на Acer Jade Primo, който няма да получи Anniversary Update, защото производителите са открили, че телефонът става по-бавен след инсталирането на обновлението.

В анонс, който беше обявен днес, от Acer обясняват, че вече за изпробвали Windows 10 Mobile Anniversary Update на Jade Primo и са открили, че с него телефонът става нестабилен и по-бавен.

Със сигурност е само въпрос на време някой потребител да намери начин да инсталира Anniversary Update на Jade Primo, въпреки че това всъщност ще влоши представянето на устройството.

Подобно решение да не се инсталира Anniversary Update оставя потребителите с неактуален софтуер, а също така означава, че няма да получи и Creators Update, което означава края на Windows телефона на Acer, а потребителите отново ще се насочат към друга конкурентна платформа.

Всичко това става на фона на трагичните резултати, които от Майкрософт обявиха за мобилния си бизнес.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Най-мощният шестядреният Intel Core i9 процесор идва при лаптопите