Ъпдейт за Windows предизвиква бъг, при който потребителите не могат да влязат в Майкрософт акаунтите си

0
34
Майкрософт бъг


Този месец Майкрософт пусна кумулативни ъпдейти за поддържаните версии на Windows и отново проблемите не закъсняха.

След като при септемврийските ъпдейти някои потребители на HP машини с OEM версии на Windows 10 изпитваха проблем с черен екран след вписване, сега изскочи и проблем с Windows 8.1.

Проблемът с черния екран при Windows 10 се появява след вписване на конкретен профил и потребителят трябва да изчака около 5-10 минути, за да поеме контрол над машината. През това време той не вижда нищо друго, освен черен екран, без възможността да прави каквото и да било с компютъра.

Проблемът при Windows 8.1 пък е свързан с Майкрософт акаунтите. След кумулативните ъпдейти някои потребители не могат да влязат в профилите си в Майкрософт, съобщават от [url=https://mspoweruser.com/september-updat … t-account/“ target=“_blank“ rel=“nofollow noopener noreferrer]MSPowerUser[/url].

При опит за вписване Windows изкарва съобщение, че връзката в момента не е възможна и като причина посочва мрежови проблеми:

„Съжаляваме, не можем да ви свържем към услугите на Майкрософт в момента. Ако проблемът продължава, търсете за „проблеми с мрежата“ в Старт екрана.“

Майкрософт знаят за проблема и съобщават, че е причинен от последния семпемврийски ъпдейт. От компанията също така обясняват, че техните инженери вече работят по въпроса и се стараят проблемът да бъде разрешен възможно най-скоро, като при успех потребителите ще бъдат уведомени веднага.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Microsoft интегрира Skype в Office Online