Apple анонсираха своя кредитна карта, Apple Arcade, TV+ стрийминг услугата и още

0
37
Apple анонсираха своя кредитна карта

Днес на „It’s Show Time“ събитието от Apple представиха множество нови услуги като новата им кредитна карта, услуга за игри, услуга за новини, а също така и iOS 12.2.

Голям интерес предизвиква новата собствена кредитна карта на Apple, която е резултат от сътрудничеството с банковия гигант Goldman Sachs. Apple кредитната карта има за цел да опрости използването на подобен вид карти, а също така и предлага по-ниски лихви.

Потребителите могат да получат Apple кредитна карта като се регистрират в новото приложение Apple Wallet, а ако пазаруват чрез нея, от Apple им правят подарък и връщат 2% от похарчената сума. Посредством приложението Apple Wallet потребителите ще могат лесно да следят своя баланс, да следят своите покупки, както и датите, на които са изтеглени сумите по тях.

Apple анонсираха своя кредитна карта, Apple Arcade, TV+ стрийминг услугата и още 3

Приложението Apple Wallet дава и други интересни преимущества. Apple кредитната карта няма CVV код, няма номер, няма подпис и дори няма дата на изтичане. Цялата информация, която е необходима се пази именно в приложението Apple Wallet. Картата, която вече предизвика голям интерес, ще бъде пусната официално през лятото на тази година.

От Apple представиха и услугата Apple TV Plus, която представлява видео услуга с абонаментен план, където потребителите ще могат да гледат собствено съдържание на Apple, а също така и съдържание от други известни платформи като HBO, MTV, STARZ, CBS, History Channel, Showtime и др.

Големи звезди като Стивън Спилбърг, Дженифър Анистън, Рийз Уедърспуун, Стив Каръл, Джейсън Момоа се появяват в рекламното видео на Apple, заявявайки, големите амбиции на новия проект.

Интересен факт е, че услугата ще се предлага както онлайн, така и офлайн и няма да има реклами. Apple TV Plus, ще бъде налична в над 100 държави по-късно тази година, като засега цените за абонамента не са известни.

Прочетете още:  Майкрософт спира пускането на нови билдове

От Apple разкриха детайли и около друга нова услуга Apple Arcade. Това е услуга с абонамент за игри, която е налична за Apple TV, iOS и Mac устройствата. Услугата ще предлага над 100 игрови заглавия, които ще са изключителни само за Apple и ще могат да се свалят от специално създадена за целта нова секция н Apple App Store.

Apple Arcade ще се предлага в над 150 държави, а стартирането на услугата е планувано за есента на тази година. От компанията обещават, че в игрите няма да има реклами и няма да има предлагане на продукти, като играчите ще могат да се отдадат изцяло на преживяването, без да бъдат притеснявани от странични фактори.

На събитието „It’s Show Time“ беше обявена и друга дългоочаквана услуга Apple News Plus. Това е услуга, която посредством абонаментен план предоставя на потребителите новини от над 300 големи издания, някои от които National Geographic, The New Yorker, Esquire, Vogue, The Atlantic, The Wall Street Journal.

На потребителите се предлага безплатен едномесечен тестови период, а след това ще трябва да заплащат месечна такса, която варира според региона, в който се намират. Първоначално услугата ще е налична само за САЩ и Канада, където месечният абонамент ще е съответно $9.99 и $12.99.

Допълнително се предлага функцията Family Sharing, с която един абонамент може да се споделя с шест члена на семейството. Услугата Apple News Plus стартира още днес с излизането на iOS 12.2 и macOS 10.14.4.

0/5 (0 Reviews)