Apple подобрява MacBook Pro моделите

0
89
Apple подобрява MacBook Pro моделите

От Apple направиха изненадващ анонс, в който съобщават, че ще подобрят представянето на MacBook Pro моделите като подобрят хардуера. Конкретно се съобщава за 13 и 15-инчовите варианти.

13-инчовият модел ще получи четириядрени Core i5 и Core i7 процесори на Intel от осмо поколение, които ще доведат до двойно увеличение на производителността. В същото време 15-инчовият модел ще получи шестядрени процесори на Intel от осмо поколение, което ще се отрази в 70% подобрение в производителността.

Също така по-големият модел получава 32 GB DDR4 RAM, удвояване на пространството от 2TB на 4TB, както и батерия с по-голям капацитет. При 13-инчовия вариант също виждаме увеличение на пространството от 1TB на 2TB.

При MacBook Pro моделите идват още и нови T2 чипове. Тези чипове, които се появиха за пръв път при iMac Pro, предлагат подобрена системна защита и предлагат поддръжка за secure boot и криптиране на дялове в реално време.

От Apple ще подобрят Pro моделите не само по отношние на представянето, но и с новата технология True Tone, която предлага много по-добро и реално цветопредаване на дисплеите. Това става благодарение на специални сензори, които регулират цветовата топлина според осветеността на околната среда, правейки цветовете възможно най-реални. Ако все пак някой потребител не е доволен от това подобрение, то може да бъде спряно.

Допълнително като промяна се отчита възможността потребителите да активират дигиталният електронен асистент Siri с фразата Hey Siri, както това е възможно при iPhone и iPad. Подобреният вариант на 13-инчовия MacBook Pro ще се предлага за $1799, а 15-инчовият модел за $2999. Поддръжката на модела от 2015-а година се прекратява официарно от компанията.

Прочетете още:  Canonical анонсираха Ubuntu Pro за AWS
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments