Apple поправиха бъг в Windows 10 Version 1809 October Update 2018

0
46
Apple поправиха бъг в Windows 10 Version 1809 October Update 2018

От Apple пуснаха поправка за бъг при iCloud за Windows, който не позволяваше на някои потребители да получават новия ъпдейт Windows 10 Version 1809 October Update 2018. Новият ъпдейт прави приложението напълно съвместимо с големия октомврийски ъпдейт на Майкрософт и потребителите вече ще могат да го инсталират.

Ако поправката не е блокирана от друг бъг, засегнатите потребители могат ръчно да проверят в Windows Update и да проверят дали новата поправка е налична и за тях. Проблемът беше признат от Майкрософт по-рано този месец и от компанията съобщиха, че работят в тясно сътрудничество с Apple за неговото отстраняване.

„Apple издадоха нова версия на iCloud за Windows (версия 7.8.1), която решава проблемите със съвместимостта и проблемите, възникващи при синхронизирането на споделените албуми след ъпгрейд към Windows 10 версия 1809. Съветваме ви да актуализирате вашия iCloud за Windows до версия 7.8.1, когато бъдете попитани, преди да инсталирате Windows 10 версия 1809“, казват от Майкрософт.

В същото време компанията от Редмънд продължава да изпитва сериозни затруднения с октомврийския ъпдейт и различни екипи работят усилено за тяхното отстраняване. Засега няма краен срок кога ще се случи това и кога потребителите ще получат нови кумулативни актуализации, носещи така чаканите поправки.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Nokia телефоните изпращат потребителска информация към китайски сървъри