Apple премахват забавянето на старите телефони с ъпдейт

0
43

От Apple ще премахнат забавянето при старите телефони и това ще се случи с ъпдейта за мобилната им операционна система iOS 11.3. Според тестове, направени от редактора на iHelpBR Filipe Espósito, на по-стари модели на iPhone, при които е инсталиран ъпдейтът iOS 11.3 beta, вече не се забелязва забавяне и е върната нормалната им производителност.

Разбира се, това се отразява на живота на батерията, както показва и новата функция Battery Health. Поради тази причина потребителите ще имат по-малко време за използване на телефоните си и могат да очакват непланувани изгасвания.

При тестовете телефонът на Filipe Espósito, който е по-стар модел iPhone 6 Plus, е имал максимално представяне дори и при 75% заряд, но Battery Health го е посъветвала да замени батерията си.

Ъпдейтът iOS 11.3 за iPhone се очаква тази пролет за всички съвместими устройства (iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 и iPhone SE), като в него ще се съдържа и гореспоменатата функция Battery Health, която ще показва на потребителите колко е износена батерията им и дали се налага нейната замяна.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Процесорите Intel Kaby Lake идват през тази есен, 2016-та година