Apple пуска новите модели на iPhone на 12-и септември

0
47
Apple пуска новите модели на iPhone на 12-и септември

Подозренията за това кога от Apple ще пуснат своите нови модели на iPhone се потвърдиха след като компанията официално анонсира, че това ще се случи на 12-и септември тази година. Освен смартфоните, на специалното събитие ще бъдат обявени и новите Macbook, iPad и Apple Watch.

От Apple вече изпратиха покани на определени медии за присъствие на събитието, което ще се проведе в Steve Jobs Theater до Apple Park Campus в Купертино, Калифорния. Събитието е под надслов “Gather Round”, което очевидно прави асоциация с патентованата кръгла форма на Steve Jobs Theater.

Според слуховете от Apple ще анонсират три модела iPhone като единият от тях ще има най-големия LCD дисплей, който сме виждали до момента при iPhone устройствата, който ще е 6.5-инчов. И трите модела ще са с iPhone X дизайн без безели и Face ID.

Актуализираната 5.8-инчова OLED версия на iPhone X се очаква да струва $899, което е със $100 по-евтино от миналата година. 6.5-инчовият вариант ще струва $999 и ще носи името iPhone Plus. iPhone X се очаква да бъде със златен цвят, космическо сиво и сребърен. Засега не са известни подробности около бюджетния iPhone XS.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  В SteamOS 2.121 идва Flatpak поддръжка