Apple Watch брикват след watchOS 5.1 ъпдейт. Клиентите си искат парите обратно

0
53
Apple Watch брикват след watchOS 5.1 ъпдейт. Клиентите си искат парите обратно

Във вторник от Apple спуснаха ъпдейта watchOS 5.1 за Apple Watch устройствата, който носи със себе си нови функционалности. Сред тях са групови разговори за FaceTime, ново цветно лице на часовника в пълен екран, 70 нови еможи и още.

След ъпдейта към watchOS 5.1 обаче много потребители се оплакаха, че техните часовници спират да работят непоправимо (brick) и си искат парите обратно. Много участници в Reddit и Twitter се оплакват, че след ъпдейта часовниците от Apple Watch 4 серията замръзват на Apple логото и не продължават напред.

Пострадалите обясняват, че рестартът на устройствата не помага, за да могат те да се върнат към предишно и работещо състояние. От Apple знаят за проблема и съобщават, че работят по издаването на поправка и призовават засегнатите потребители да се обърнат към AppleCare.

От BBC изнасят информация, че скоро от Apple ще изкарат поправена версия на ъпдейта. Въпреки това обаче на много потребители ще им се наложи да изпратят своите смарт часовници на поправка. След това екип на Apple в едноседмичен срок ще прецени дали устройството може да се поправи или ще бъде заменено с ново.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе Mesa 17.0.5