Бъг при iPhone 8 Plus – дисплеят да замръзва

0
46

Изглежда, че след проблемите с iPhone X, от Apple имат нови неприятности, но този път с модела iPhone 8 Plus.

Множество потребители се оплакват в тема във форума на Apple, където те обясняват, че изпитват бъг, при който дисплеят на устройството замръзва и не може да бъде използван.

Бъгът се проявява без някаква връзка и на случаен принцип, по различно време, а причината засега не е известна.

Някои от функциите все пак са достъпни, като потребител обяснява, че той може да достъпи нотификациите, контролния център и да приспи телефона от Power бутона, което означава, че всъщност устройството не е забило, което се доказва от думите му, че дори може да пусне Bluetooth или фенерчето от контролния център.

В същото време обаче не могат да бъдат стартирани никакви приложения от началния (home) екран или да се премине към друг начален екран, като това състояние се оправя само и единствено чрез рестарт на устройството.

За съжаление на потребителите последните няколко ъпдейта, публикувани от Apple, не поправят положението по никакъв начин.

Засега от компанията не казват нищо за този бъг, но двама от участниците в темата заявяват, че са се обърнали към тях и устройствата им са били заменени, но след известно време и новите устройства са започнали да изпитват същия проблем.

Към момента има гласували над 320 човека, което означава, че проблемът очевидно засяга голям брой потребители.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  FedEx може никога да не се възстанови от атаката на Petya