Бъг във Facebook пуска наново ваши стари снимки

0
43
Facebook


Ако забележите ваши стари снимки на стената си, не сте се озовали в миналато. Това е бъг, който се е появил в началото на почивните дни причинява публикуването на стари снимки на потребителите.

Снимките може да са доста стари, отпреди няколко месеца и това е бъг, за който от Facebook вече знаят и работят по отстраняването на проблема.

Потребителите са започнали да съобщават за проблема в началото на тези почивни дни и според данните изглежда, че той е доста широкоразпространен.

Очевидно проблемът не е маловажен, защото от Facebook веднага са обърнали внимание на оплакванията на потребителите и са се заели с неговото отстраняване. „Знаем за проблема и в момента го проучваме“, казва горовител на компанията.

Изглежда, че старите снимки биват публикувани като нови постове, без коментари и лайкове, като засега информацията е, че биват засегнати само изображения, които са били споделяни преди това. Това означава, че потребителите няма да видят своите частни снимки на стената.

Засега няма повече информация за проблема, като препоръчваме на потребители внимателно да проверяват стените си и да изтриват всичко нежелано своевременно.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  GNOME 3.36.2 е тук с поправки на сривания и други подобрения