Бета версията на Instagram изчезна от Windows Store

0
28
Хакнаха акаунти от Instagram


Beta версията на приложението Instagram за Windows Phone 8 вече не е налично в Windows Store.

Изглежда, че още един разработчик в лицето на Instagram е решил да се пренасочи към по-печеливша платформа. Засега бетата на Instagram за Windows 10 все още е там.

Разработчиците от Instagram явно са преценили, че работата по поддръжката на приложението за Windows Phone вече не си струва и са го премахнали.

Потребителите, на Windows Phone 8, които търсят приложението Instagram вече няма да го намерят, като дори и директните линкове не работят, което означава, че приложението е премахнато окончателно от сървърите на Windows Store.

Въпреки, че Instagram е премахнат за Windows Phone 8, приложението е налично за Windows 10, но е ограничено само за устройства с тази операционна система. То също е в бета стайди на разработка и все още не е утвърдено от разработчиците за всекидневна употреба.

Съгласно информацията предоставена от [url=http://mspoweruser.com/instagram-beta-w … ows-store/“ target=“_blank]MSPU[/url] от Instagram все още не са направили официален анонс относно премахването на приложението. Въпреки това премахването не е голяма изненада, защото приложението беше в бета стадий почти от две години.

Най-вероятно разработчиците не са и имали намерение приложението да бъде пуснато официално и за Windows Phone 8 и с появяването на Windows 10 са решили, че е по-добре да се фокусират върху новата платформа.

Все пак има някаква минимална вероятност премахването на приложението да е някаква грешка и да бъде пуснато отново в обозримо бъдеще.

Ако все още използвате мобилно устройство с Windows Phone 8, явно вече е време да се ориентирате към телефон с Windows 10 Mobile или да се пренасочите към друга операционна система като Android, Ubuntu или iOS.

Прочетете още:  Twitch съобщава за евентуални пробиви в профилите на потребителите на услугата
0/5 (0 Reviews)