Без нови Windows 10 19H1 билдове тази седмица поради login бъг

0
47
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд

Ако потребителите на Insider програмата тази седмица са очаквали поредния Windows 10 19H1 билд, за да го изпробват, то този път ще останат разочаровани. Тази седмица няма да има нови 19H1 билдове поради бъг с вписването.

Директорът на Insider програмата Дона Саркар обяснява, че вместо това, екипът от разработчици ще се опита да публикува нов билд в началото на следващата седмица:

Тази седмица няма да има нов билд поради login бъг в нашето издание, по което работим. Ще се опитаме да го предоставим следващата седмица. Благодаря ви и ви пожелавам чудесна седмица.

Понеже все още 19H1 билдовете са твърде нови, те се предлагат само на потребителите от бързия кръг на Insider програмата. В близко бъдеще потребителите от бавния кръг също ще започнат да получават 19H1 билдове, но не се знае кога точно ще се случи това.

Бавният кръг до момента се използва за тестване на билдове за Windows 10 October 2018 Update версия 1809, но предвид факта, че въпреки забавянето му това издание вече е налично официално за всички потребители, пускането на 19H1 билдове и за бавния кръг логично ще стане съвсем скоро.

Последното 19H1 издание, което е спуснато към потребителите от бързия кръг е 18290, публикувано на 28-и ноември. То дойде с множество поправки на различни проблеми и подобрения Fluent Design при старт менюто, нотификации за ъпдейти в системния трей, добавяне на възможност за синхронизиране на часовника в настройките и пр.

Windows 10 19H1 се очаква да излезе официално под версия 1903, което ще се случи през пролетта на 2019-а година. RTM изданието ще бъде готово през март месец, а финалното издание за всички потребители ще започне да се предлага през април, освен ако отново няма някакви проблеми, както с октомврийското издание, което беше забавено с повече от месец.

Прочетете още:  Lenovo: Не, няма да правим Windows телефони
0/5 (0 Reviews)