Bliss OS 12 дава възможност за инсталиране на Android 10 на вашия компютър

0
258

Излезе новата версия на Bliss OS 12, която дава възможност за инсталиране на Android 10 на вашия компютър.

Много потребители сигурно са се опитвали с различен успех да инсталират Android на своя компютър, но сега операционната система с отворен код Bliss OS идва, за да ви помогне в тази задача по един изключително лесен начин.

Най-новата версия Bliss OS 12 дава възможност да инсталирате Android 10 на всеки един компютър, който може да работи с Windows, Linux, macOS или Google Chrome OS. Bliss OS в основата си представлява операционна система, която е базирана на Android и може да бъде инсталирана на всеки един по-модерен компютър без никакви затруднения.

Bliss OS може да влезе в употреба при различни случаи. Например, ако вашият смартфон е по-стар и тази година не сте получили най-новия Android 10, то можете да инсталирате Bliss OS 12 и да видите как изглежда. Можете да инсталирате Bliss OS и за да играете някоя игра, която не ви е удобно да играте на телефона и пр.

Новата версия на Bliss OS 12 идва с различни функции за повишена съвместимост с ARM и ARM64 приложенията, добавени конфигурации за различни игрови контролери и Tincore Keymapper профили, за да могат потребителите да играят без никакви затруднения, добавени са различни оптимизации за повишаване на скоростта.

Bliss OS 12Потребителите могат да избират между два интерфейса, в зависимост от тяхното предпочитание или в съответствие с устройството, на което са инсталирали операционната система – десктоп интерфейс и таблет интерфейс. Уникалното тук е, че тези два интерфейса могат дори да се комбинират и да се използват едновременно.

Прочетете още:  Flower game Linux DXVK Wine

Bliss OS може да бъде стартирана на дисплеи с различна големина, добавени са различни опции за пестене на батерията, добавени са различни опции за повишена сигурност, а също така регулярно се получават и различни актуализации по сигурността.

Потребителите трябва обаче да имат предвид, че засега изданията на Bliss OS 12 са тестови и могат да срещнат различни проблеми. Това означава също така, че е препоръчително тези билдове да не се използват за ежедневно ползване.

Можете да научите повече за Bliss OS от официалния сайт на проекта.

5/5 (2 Reviews)