Commandos 2 – HD Remaster идва и за Linux през 2020

0
166
Commandos 2 - HD Remaster идва и за Linux през 2020

Играта Commandos 2 – HD Remaster идва и за Linux следващата година наравно с другите платформи.

От Kalypso Media обявиха плановете си за публикуването на дългоочаквания ремастър на култовата игра Commandos 2, която ще предостави редица подобрения и ще бъде налична за продажба в Steam в началото на 2020-а година на 24-и януари за Linux, Windows и macOS.

Играчите ще могат да се потопят в този шедьовър, който предлага жанр, който не може да се срещне никъде другаде. Поемете контрол над екип от елитни командоси, които трябва да навлязат дълбоко във вражеската територия и използвайки своя богат арсенал от възможности да изпълнят своите мисии, които се развиват по времето на Втората световна война.

Commandos 2 - HD Remaster идва и за Linux през 2020Commandos 2 – HD Remaster ще предостави преработени изображения с висока HD резолюция, модерен енджин, модернизиран потребителски интерфейс, преработен туториъл, интерактивна околна среда, която ще позволява кражбата на униформи и превозни средства, плуване, подобряване на превозни средства, катерене по сгради и пр.

Играчите ще могат да контролират 9 командоси, всеки от които има различни уникални умения. Сред командосите ще намерите зелена барета, крадец, снайпер, специалист по разрушенията, прелъстителка, гмуркач и пр.

Кампанията ще преминава през 10 различни сценария в 9 различни околни среди през деня и нощта, придружени с реалистични ефекти на климата. Ще са налични различни превозни средства като танкове, джипове, камиони, кораби и оръжия като пистолети, базука, огнехвъргачка и пр.

Commandos 2 - HD Remaster идва и за Linux през 2020Засега хардуерните изисквания са публикувани само за Windows. Играта ще има нужда от процесор Intel i3 4th-Generation 3.5GHz или AMD Quad-Core 3.9GHz, 6 GB RAM, видео карта Nvidia GTX 570 или AMD Radeon HD 6950, 2GB Vram и дисково пространство от 8 GB.

Прочетете още:  Новини около Wine-Staging. Все пак нови версии ще има

Хардуерните изисквания за Linux и macOS предстои да бъдат обявени. Засега цена не е обявена.

Повече можете да научите от страницата на играта в Steam.

5/5 (1 Review)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments