Company of Heroes 2 Commander Update дойде при Linux благодарение на Feral

0
82
Company of Heroes 2 Commander Update

Company of Heroes 2 Commander Update дойде при Linux благодарение на игровото студио Feral Interactive.

Новата актуализация излезе за Windows миналия месец, но ето, че сега е налична както за Linux, така и за macOS. Company of Heroes 2 Commander Update носи със себе си новости като нови стратегии, гъвкави опции за въздушна поддръжка на единиците и Soviet Airborne Tactics.

Налично е ново оборудване, USF Urban Assault Company, OKW Grand Offensive Doctrine и Strategic Reserves Doctrine при Вермахта, вълнуващи нови командири, нови единици и още.

От Feral Interactive издадоха Linux версия на Company of Heroes 2 през 2015-а година и оттогава постоянно дават на потребителите новите актуализации и разширения и ето, че сега не изменят на традицията си и Linux получава напълно актуализирана версия на играта.

Новият ъпдейт е наличен безплатно за потребителите, които вече притежават играта, тези, които искат тепърва да си я купят, ще трябва да платят 19,99€ в Steam магазина или директно от страницата на Feral. В момента обаче играта има намаление от цели 80% и струва едва 3,99€.

Повече подробности можете да получите от мини сайта на играта на сайта на Feral Interactive, както и на официалния сайт на играта.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Майкрософт продава много по-скъпо Surface Laptop във Великобритания заради Брекзит
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments