Cortana вече може да чати в Skype вместо вас

0
26

Дигиталният асистент ва Майкрософт вече може да чати вместо вас или да довършва изреченията ви в Skype.

Потребителите на Skype вече могат да получат помощ от Cortana, ако са изморени, не им се пише или просто не са достатъчно добри в човешкото общуване.

За да можете да използвате Cortana като помощник, трябва просто да я добавите като контакт в своята адресна книга, както се обяснява в страницата за често задавани въпроси на Майкрософт. Засега услугата се предлага само за САЩ и за потребителите на Android и iOS.

След като бъде добавен като контакт, дигиталният асистент на Майкрософт ще сканира всичките ви текстови чатове, ще ги обработи през своя изкуствен интелект и ще започне да прави своите предложения.

Cortana вече може да чати в Skype вместо вас 4
На последния ред се виждат направените предложения от Cortana.

Ако нямате какво да правите или сте самотни в момента, също така винаги можете да си початите и със самата Cortana, която според Майкрософт ще предлага полезна информация като ресторанти, ревюта на филми и други, които ще са базирани на тематиката от чата.

Новата функция обаче повдига и някои съмнения, че е включена, за да могат от Майкрософт да събират безплатно информация за обучение на изкуствения интелект на дигиталния асистент.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Играта Artifact на Valve вече е налична за предварително закупуване. Получава Linux поддръжка на ден първи
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments