Cossacks 3 все пак идва за Linux

0
52
Cossacks 3 все пак идва за Linux


Изглежда, че култовото игрово заглавие Cossacks 3 все пак ще бъде налично и за Linux, като това ще се случи съвсем скоро.

Cossacks 3 е затаяваща дъха стратегия с историческа насоченост, в която действието се развива през XVII–XVIII в.

Заглавието предоставя грандиозни битки, в които може да има до 16 000 единици на картата, с много добра физика на летящите куршуми и гюллета.

Играчът може да избира между 12 различни националности, като пред него са изправени безкраен брой варианти на битките на различни карти и различни неприятели.

[url=https://www.gamingonlinux.com/profiles/1“ rel=“author]liamdawe[/url] от gamingonlinux.com съобщава, че вече е получил достъп до ранното бета издание на играта и е доволен от това, което е видял.

Той е изпробвал играта, която по неговите думи върви много гладко, но предвид това, че все още е в разработка, тя е нямала звук.

Той любезно предоставя и снимка от играта, която, трябва да признаем, наистина изглежда много добре:

Cossacks 3 все пак идва за Linux 3

Разработчиците на Cossacks 3 са съобщили на liamdawe, че публичният достъп до играта ще бъде осъществен „скоро“, което наистина може да е така, предвид това, че вече има работещо издание.

Той също така обяснява, че играта е вървяла доста добре на неговата машина с процесор i7 и видео карта 980ti, като кадрите са били в порядъка на 70-130 при FullHD, което е напълно достатъчно за стратегия в реално време.

Впечатленията на liamdawe са, че играта много наподобява Age Of Empires и той предполага, че хората наистина ще харесат Cossacks 3. Очакваме официалния публичен анонс.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  DXVK - проектът, който позволява да се играят DirectX 11 игри при Linux получи ново издание (видео)