Deus Ex: Mankind Divided идва за Linux съвсем скоро

0
39
Deus Ex: Mankind Divided идва за Linux съвсем скоро


Deus Ex: Mankind Divided идва за Linux съвсем скоро, само след две седмици, след като днес от Feral Interactive изненадващо обявиха тази чудесна новина.

Само няколко дни, след като от Feral Interactive зарадваха Linux геймърите с култовото заглавие Mad Max, което официално излезе вчера, днес те направиха още една супер приятна изненада, като обявиха, че Deus Ex: Mankind Divided също идва за Linux и то само след две седмици и по-точно на 3-ти ноември.

Интересното е обаче, че от Feral Interactive обявиха дата за излизането на играта, но не дадоха никаква информация относно системните изисквания.. Не се знае и дали ще поддържа Vulkan или играта ще бъде OpenGL порт. Под Windows Deus Ex: Mankind Divided използва DirectX 12.

Всъщност това, че Deus Ex: Mankind Divided идва за Linux едва ли е изненада за читателите, които ни следят, защото съобщихме за това през миналия месец, когато Feral Interactive направиха своя официален анонс, че пускат играта за Linux и Mac, но тогава все още нямаше информация за точна дата.

Това ще бъде вълнуващ и модерен Linux порт на култово заглавие, а специално създадената страница можете да намерите тук.

Deus Ex: Mankind Divided е едно от най-известните заглавия за тази година като от [url=http://www.gamesradar.com/best-games-2016/“ title=“GamesRadar+]GamesRadar+[/url] я определят като една от най-добрите игри за годината, а от [url=http://www.ign.com/articles/2016/08/19/ … ded-review“ title=“IGN]IGN[/url] дават на заглавието 9.2 от 10 точки.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Мюнхен прави крачка назад - връща се към Windows?