Deus Ex: Mankind Divided излезе официално за Linux и SteamOS

0
43
AMD кръпките за Deus Ex: Mankind Divided се появиха в Git


Deus Ex: Mankind Divided излезе официално за Linux и SteamOS. AMD видео картите не се поддържат официално.

И ето, че дългоочакваният момент за много Linux геймъри вече е факт – Deus Ex: Mankind Divided излезе официално за Linux, както ви съобщихме по-рано през този месец.

Днес, на 2-ти ноември 2016-та година Feral Interactive направиха голям анонс, че Deus Ex: Mankind Divided вече е налична за Linux и SteamOS, след като малко преди това дадоха на геймърите и култовото AAA заглавие Mad Max.

„Разкрийте голяма световна конспирация с Deus Ex: Mankind Divided. Годината е 2029-та и машинно подобрените хора вече са изгнаници, абсолютно отделени от останалото общество“, се казва на официалната страница на Feral Interactive.

Linux has arrived in the near future with Deus Ex: Mankind Divided. Secure it on the Feral Store: https://t.co/Vob0RVwL9M pic.twitter.com/wi6WMeZQF1
— Feral Interactive (@feralgames) November 3, 2016

За да могат геймърите да се насладят изцяло на заглавието, те трябва да разполагат с минимум AMD FX8350 или Core i3-4130 процесор, 8GB RAM, видео карта GeForce GTX 680 с 2GB RAM или по-добра, с версия на фирмения драйвър на Nvidia 367.57 или по-нова.

Препоръчителните изисквания са за Intel Core i7-3770K процесор, 16GB RAM и видео карта Nvidia GeForce GTX 1060 с 6GB RAM. Свободното пространство, което е необходимо е 67GB.

Препоръчителната операционна система е Ubuntu 16.10 „Yakkety Yak“ x64, като, разбира се, играта ще работи безпроблемно на най-различни дистрибуции, но те няма да се поддържат официално и ако геймърите срещнат някакви проблеми, няма да могат да разчитат на техническа поддръжка и ще трябва да се оправят сами.

Прочетете още:  GTK 4 ще излезе другата година

От Feral Interactive, че към момента видео картите на AMD не се поддържат в Deus Ex: Mankind Divided. Също така съобщават, че играта ще се появи и за macOS веднага, щом графичното API Metal бъде обновено.

Deus Ex: Mankind Divided може да бъде закупена директно от официалния сайт на Feral Interactive или чрез Steam. Активирането става чрез ключ от Steam, като потребителите трябва да имат инсталиран Steam клиента за Linux.

0/5 (0 Reviews)