Днес дойдоха множество ъпдейти за Windows 10

0
32


Днес бяха пуснати множество ъпдейти за Windows 10. Добре е потребителите с тази операционна система да отворят Windows Store и да ги инсталират.

В голямата си част от тези ъпдейти са за подобряване на бързодействието, както и за отстраняване на бъгове. Както в повечето случаи не е публикуван никакъв списък с промени.

Играта Candy Crush Soda Saga, която идва предварително инсталирана с Windows 10, получава ъпдейт, като се предполага, че са отстранени различни бъгове и може да има нови нива и различни подобрения.

Ъпдейти получават и OneNote, която е част от офис пакета Microsoft Office, Movies & TV, приложението Windows 10 Get Started, приложението WinZip, което остава един от най-добрите инструменти за архивиране в Windows Store, Microsoft Health, където се поправят някои бъгове, които потребителите са съобщили през последните дни.

Всички ъпдейти могат да бъдат свалени от Windows Store, а в случай, че поради някаква причина не ги виждате, цъкнете на вашата профилна снимка в магазина и отворете секцията „Сваляния и ъпдейти“ (Downloads and updates).

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излязоха GNOME Shell и Mutter 3.30.1