Днес играта I Hate Running Backwards излезе за Linux

0
54
Днес играта I Hate Running Backwards излезе за Linux

Проектът Incubator на Croteam достави ново нейтив заглавие за Linux геймърите. Продуцирана от Croteam и разработена от Binx Interactive, играта I Hate Running Backwards представлява изометричен шуутър, при който екшънът никога не свършва.

Играчът ще се бие с безкрайни вълни от врагове и ще пътува в различни светове. За да се справите с неприятеля в арсенала ви ще бъдат предоставени лазери, ракети, пушки, сингуларни оръдия и други най-различни мощни оръжия.

Днес играта I Hate Running Backwards излезе за Linux 3

Историята се развива във времево-космически континуум, откъдето Сам и приятелите му не могат да се измъкнат и трябва да се бият срещу Ugh-Zan, който този път се е превъплътил като гигантска машина, и неговите смъртоносни врагове. Битката ще пренесе играча в различни времеви отрязъци и светове – от джунглите на ацтеките до пустините на Египет, като в края на всеки един свят ще го очаква смъртоносен бос.

От Croteam заявяват в анонс, че винаги са се отнасяли с внимание към Linux геймърите и са изключително доволни да предоставят Linux версии на своите игри. Изглежда, че тази любов към Linux се споделя и от Croteam Incubator проекта и в резултат на това Linux потребителите вече могат да се насладят на I Hate Running Backwards на своята любима операционна система.

Играта идва заедно с голямата MEGA UPDATE 1.1.0 актуализация, което според разработчиците означава, че играчите ще получат освежен геймплей, нови оръжия, нови анимации, подобрения при арсенала и пр. Заглавието е намалено с цели 35% и може да бъде закупено от Steam за под €10.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Дялът на Bing расте съвсем очаквано