EaseUS MobiMover Free – едно добро решение за трансфер и синхронизация на файлове между Windows и iPhone

0
64

Сигурно неведнъж ви се е случвало да се чудите как да прехвърлите вашите файлове, контакти, съобщения, музика, снимки и всякакъв друг тип информация от вашия iPhone или iPad, към друг iPhoen или iPad, на компютъра или обратното. От EaseUS предлагат много удобно решение в лицето на новото приложение MobiMover Free, което ще ви осигури всичко необходимо само с няколко клика дори и за стари модели на iPhone и iPad.

С EaseUS MobiMover Free вие можете да прехвърляте вашите снимки, контакти, музика, книги, записки, гласова поща и всякакви други файлове по много лесен начин. Приложението позволява и споделяне на файлове между iOS устройства, както и създаването на резервно копие (backup) на важни за вас файлове и данни. Голяма гъвкавост се предоставя и в поддръжката на операционната система, като EaseUS MobiMover Free може да работи с iOS 8, 9, 10 и 11.

Хардуерната поддръжка също предоставя много широк избор. Поддържаните устройства са:

– iPhone: 4s, 5, 5s, 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus и X.
– iPad: mini2, 3, 4, Air, Air 2, Pro

При създаването на резревно копие файловете отиват на вашия компютър, където желаните файлове са подсигурени на още едно място и са винаги подръка при нужда, когато те могат да бъдат възстановени в много кратки срокове.

Удобството на работа е подсигурено от добре подредения интерфейс, който е интуитивен и помага дори и на потребители с ниски компютърни умения да работят с приложението много лесно и без никакви затруднения. В допълнение се дава възможност за директен достъп до вашето iOS устройство, където можете да организирате вашите файлове през компютъра, да ги редактирате или триете.

Прехвърлянето на файлове от компютър към iOS устройство става много лесно, само с няколко клика, в три стъпки. Просто изберете бутона Transfer to This Device, изберете By Folder или By File според вашите предпочитания.

EaseUS MobiMover Free - едно добро решение за трансфер и синхронизация на файлове между Windows и iPhone 11

След това изберете от диалоговия прозорец желаните файлове или папки и остава само да потвърдите вашия избор, което става с натискането на бутона Transfer.

Прехвърлянето на файлове от едно iOS устройство към друго също става изключително лесно. Този път изберете бутона Transfer to other device, в излезлия прозорец изберете вида на файловете, които искате да прехвърлите и отново потвърждавате с натискането на бутона Transfer.

EaseUS MobiMover Free - едно добро решение за трансфер и синхронизация на файлове между Windows и iPhone 12

Прехвърлянето на файлове от iOS устройство към вашия компютър също не се различава и отново става много лесно. Този път натиснете бутона Transfer to PC и изчакайте няколко секунди, докато MobiMover прочете файловете от вашето устройство. След това в новоотворилия се прозорец изберете типа файлове, които искате да прехвърлите и отново потвърждавате с вече добре познатия бутон Transfer.

EaseUS MobiMover Free - едно добро решение за трансфер и синхронизация на файлове между Windows и iPhone 13

Управлението на вашите файлове също става по много лесно. Просто изберете бутона Custom, от отворилия се прозорец изберете категорията на файловете в лявата страна на панела, които искате да редактирате, организирате или изтриете и вече можете да правите с тях всичко, което пожелаете. Дава се възможност и за избор на всички категории файлове, без филтриране.

EaseUS MobiMover Free - едно добро решение за трансфер и синхронизация на файлове между Windows и iPhone 14
EaseUS MobiMover Free - едно добро решение за трансфер и синхронизация на файлове между Windows и iPhone 15

Тук е важно да споменем, че ако искате да управлявате данни от Contacts, Notes, Calendars, историята и отметките на интернет браузъра Safari, ще трябва да изключите iCloud. За управление на съобщенията и гласовата ви поща, ще трябва допълнително да въведете и вашия код (passcode).

Прочетете още:  Отново хакнаха HBO

EaseUS MobiMover Free поддържа голям набор от файлови типове за работа – филми, Photo Video, Home Video, TV Show, Music Video, различни типове изображения като Camera Roll, Photo Library и Photo Stream, музика, Voice Memo, рингтонове, аудио книги, плейлисти, история и отметки на интернет браузъра Safari, контакти, съобщения, гласова поща, бележки.

EaseUS MobiMover Free е едно много удобно и лесно приложение за трансфер на файлове от iOS към iOS, от iOS към PC, за споделяне на файлове между iOS устройства, създаване на резервни копия и управление на файловете дори и за начинаещи потребители.

Можете да изпробвате и EaseUS MobiMoverPro, където ще получите доживотни ъпгрейди и безплатна поддръжка от EaseUS.

EaseUS MobiMover се предлага за Windows 7, Windows 8.1 и Windows 10.

0/5 (0 Reviews)