EaseUS пуснаха Todo Backup за macOS

0
50
EaseUS раздават безплатни лицензи за EaseUS Todo Backup Home 10.0


Компанията EaseUS представи ново приложение от продуктовата си линя. Мощният бекъп софтуер Todo Backup вече е наличен и за операционната система на Apple macOS.

Означен с версия 3.3.3, Todo Backup за Mac предоставя на потребителите възможност за инкрементален бекъп на важни файлове като снимки, имейли, музика, документи и дори на цялата операционна система.

По този начин потребителите са защитени от всякакви потенциални рискове, които биха могли да възникнат, като повреда в хардуера, неволно изтриване на данни, повреда в операционната система, заразяване с вируси, природни бедствия и пр.

Интерфейсът на Todo Backup за Mac е много добре организиран, като предоставя на потребителя много лесна работа с приложението, но нека това не ви заблуждава. Въпреки леснотата си на използване, Todo Backup за Mac предоставя отлични професионални резултати.

Този факт дава предимство на програмата, защото с нея могат да работят всякакъв тип потребители, без те да са професионалисти, защото процесът по бекъп и възстановяване е сведен до няколко лесни стъпки, под формата на съветник, който ви води през цялото време.

EaseUS Todo Backup за Mac предлага гъвкави решения за всякакви ситуации. Насрочването на създаване на копие на вашата система в определен ден и час е много полезна функция, с която ще сте сигурни, че винаги имате актуално копие на вашите файлове или операционна система, което можете да използвате при нужда.

EaseUS пуснаха Todo Backup за macOS 3

При създаване на бекъп може да се използва компресиране на архива, което намалява размера му с до 60%. Допълнително самият архив може да бъде защитен с парола, което служи като защитна мярка срещу чуждо посегателство и подсигуряване на вашите файлове.

Прочетете още:  Най-важното, което трябва да знаете за камерата на iPhone 11

За криптиране се използват Triple DES, AES-168, AES-256 и Blowfish, осигурявайки високо ниво на защита срещу пробив.

Мигрирането от HDD на SSD никога не е било по-лесно. Ако искате да направите бекъп на целия диск, EaseUS Todo Backup за Mac предоставя метод на копиране бит по бит. Това дава възможност безпроблемно да смените вашия хард диск, да го замените с друг и след това да получите абсолютно същото копие от него, възстановявайки от вече създадения архив.

От EaseUS са помислили и за удобството на потребителя относно съхраняването на архивите, като програмата дава възможност за прехвърляне на външен хард диск, запис върху CD/DVD, прехвърляне към мрежово устройство.

Вмъкването на данни от папки на различни приложения също става по много лесен начин. Това може да са папки от iTunes, Mail, Photos, Contact и всякакви други приложения.

EaseUS Todo Backup за Mac е един много лесен за използване, но в същото време изключително мощен продукт, който със сигурност ще придобие популярност сред потребителите, благодарение на своите възможности и функции.

Програмата може да бъде свалена от официалната страница на EaseUS в пробен вариант от тук:

Свали:

EaseUS Todo Backup for Mac

0/5 (0 Reviews)