EaseUS раздават безплатни лицензи за EaseUS Todo Backup Home 10.0

0
54
EaseUS раздават безплатни лицензи за EaseUS Todo Backup Home 10.0

Много потребители са чували за известния софтуер на компанията EaseUS за създаване на бекъпи EaseUS Todo Backup, който се радва на широка популярност и се използва от различни хора и компании по целия свят. Сега, поради високото доверие, което сме изградили през годините, специално за потребителите на Камината от EaseUS предоставят безплатни лицензи за EaseUS Todo Backup Home, които можете да получите изключително лесно.

EaseUS Todo Backup Home е софтуерен инструмент за Windows, който е специално разработен за създаване на резервно копие на вашата операционна система. Той е идеален в случаите на заразяване с вирус, на повреда на операционната система, на повреда на хардуера, инцидентна загуба на данни поради една или друга причина и пр. С него можете да създадете резервно копие на файлове, на избран дял, дялове или дори на целия хард диск, с възможност за клониране както на дялове, така и на цели дискове. EaseUS Todo Backup Home също така е особено полезен за случаите, когато ще подменяте вашия хард диск или SSD.

EaseUS раздават безплатни лицензи за EaseUS Todo Backup Home 10.0 5

Копието, което е създадено може да бъде запазено както на друг дял или на външен носител, така и в облака, като се поддържат най-известните облачни решения като OneDrive, Google Drive и Dropbox. Предоставя се дори възможност за създаване на резервно копие на цялото съдържание на вашия Outlook, както и само на част от нея, по избор на потребителя.

EaseUS раздават безплатни лицензи за EaseUS Todo Backup Home 10.0 6

Потребителите могат да се възползват от създадените резервни копия по много лесен начин, само с няколко клика на мишката, независимо от това колко голяма е повредата в операционната система. В случаите, когато тя е повредена до степен, когато не може дори да стартира, е предвидено създаването на спасителен диск, от който можете да буутнете, за да стартирате процеса по възстановяване.

Прочетете още:  Qualcomm Snapdragon X50 е първият 5G чип (видео)

Допълнително се предлага сигурно изтриване на данни от цели дялове, без възможност за тяхното възстановяване, зареждане преди операционната система, проверка на резервните копия за грешки, iSCSI и още. Поддържат се почти всички версии на Windows – Windows XP, Windows Vista, Windows 8/8.1 и Windows 10. Поддържаните устройства са Parallel ATA (IDE) HDD, Serial ATA (SATA) HDD, външни SATA (eSATA) HDD, USB 1.0/2.0/3.0 HDD, hardware RAID, IEEE 1394 (FireWire) HDD, всички нива на SCSI, IDE и SATA RAID, както и голям брой хард дискове – до 32 диска, с 16TB размер всеки.

Какво трябва да направите, за да получите безплатен лиценз за EaseUS Todo Backup Home:

Вместо да заплатите $29.00, сега можете да получите EaseUS Todo Backup Home абсолютно безплатно, при това изключително лесно – нашите приятели от EaseUS са създали страница специално за Камината, която просто трябва да посетите и след това да споделите в някоя от предоставените по-надолу социални платформи. Щом направите това, ще получите безплатен активационен код, с който ще можете да активирате вашия EaseUS Todo Backup Home. Кампанията започва утре 26.06.2018 и ще е активна 48 часа, така че побързайте. Активационният код може да бъде използван само по време на кампанията по безплатното предоставяне на продукта. На същата страница можете да закупите и EaseUS Todo Backup Home 11.0 с 50% намаление в рамките на кампанията.

Успех на всички!

0/5 (0 Reviews)