Едно от най-добрите приложения за показване на времето напуска Windows Phone

0
30
Майкрософт най-сетне признаха


Един по един разработчиците напускат Windows Phone и причината за това е неясната стратегия на Майкрософт и липсата на потребители.

Поредното приложение, което напуска мобилната платформа на Майкрософт е [url=https://www.microsoft.com/en-kw/store/p … zdncrfjbrc“ target=“_blank“ rel=“nofollow]Amazing Weather HD[/url], което към момента е едно от най-добрите приложения за показване на времето за Windows Phone.

От EizSoft първо съобщиха в анонс, че Amazing Weather HD вече няма да се продава за Windows Phone, а след това в допълнителен пост съобщиха, че поддръжката за Windows 10 Mobile приключва на 17-ти март 2017-та година.

@DaveMora Heyy, Unfortunately, Amazing Weather HD is not available for sale anymore 🙁
— eizsoft (@eizsoft) December 3, 2016

@honda_22 We are trying to keep it alive as much as we can, our agreed stop date is 17th of March
— eizsoft (@eizsoft) February 17, 2017

Това означава, че приложението ще спре да работи на тази дата и потребителите вече няма да имат възможност да го свалят от Windows Store.

Amazing Weather HD предлага много полезни функции като до пет показвания на времето в live tiles, автоматично намиране на вашата локация посредством GPS, различни нотификации и аларми, персонализиране, бърз преглед на прогнози, степен на видимост, влажност на въздуха, вятър, ултравиолетово лъчение и пр.

Напускането на Amazing Weather HD показва още веднъж, че разработчиците намират все по-малко причини да се задържат при Windows Phone и очевидно е само въпрос на време преди платформата да изчезне напълно.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  GNOME прави по-лесно използването на Optimus при две видео карти
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments