Ето как да превърнете iPhone 11 Pro в Pro Max (видео)

0
142
Ето как да превърнете iPhone 11 Pro в Pro Max

Потребител от YouTube разкрива как да превърнете iPhone 11 Pro в Pro Max само с премахването на един резистор.

Двата смартфона на Apple iPhone 11 Pro и Pro Max са последните модели на компанията и като се изключат размерът и батерията, двата продукта са напълно идентични.

Оказва се, че ако отворите телефона вътре отново ще намерите същата идентичност, а разликата се крие само в един електронен компонент. Премахването на само един резистор може да превърне вашия iPhone 11 Pro в Pro Max.

Китайският YouTube потребител AoMuTech PO е свършил доста работа по проследяването на компонентите при платките на двата модела и е открил, че един резистор, който се намира в близост до A13 чипа, отговаря за това да съобщава на iOS на какъв модел iPhone е стартирана.

Във видеото потребителят обяснява целия процес по откритието си и как е постигнал резултатите. Това е възможно, защото платките на 11 Pro и Pro Max са напълно идентични и ситуацията е същата като при моделите iPhone 6S и 6S Plus.

AoMuTech PO успява да стартира своя iPhone 11 Pro Max с платката на iPhone 11 Pro и докато в настройките все още пише 11 Pro, то всички други функции на Pro Max са там и работят. Той дори е успял да сложи платката на 11 Pro в корпуса на 11 Pro Max.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Майкрософт казват, че няма да споделят данни от телеметрията с никого