Facebook премахва приложението Paper Newsreader от магазина на iOS

0
25
Facebook


От Facebook са всели решение да премахнат приложението Paper Newsreader от магазина на iOS, защото така и не е успяло да привлече достатъчно внимание.

От социалната мрежа съобщават, че приложението ще бъде спряно на 29-ти юли тази година, а после, на същия ден, ще бъде премахнато окончателно от App Store, съобщават от The Verge.

Paper Newsreader беше опит на компанията да достави новини за потребителите, които използват Facebook и iOS. Чрез него потребителите могат да персонализират настройките за това какви новини да получават, като се базират на различни теми като храна, политика, технологии и пр.

Въпреки че от Facebook отчитат 1.09 милиарда дневни посещения за тази година, приложението Paper Newsreader не успя да се нареди сред 1500-те най-теглени приложения за 2016-та г. От социалната мрежа дори не изкараха версия за Android, което ни навежда на мисълта, че решението за премахването на приложението е взето отдавна.

Facebook Paper се появи за пръв път през 2014-та година първо в САЩ, а след това и за потребителите в цял свят. Главната идея беше приложението да предоставя на потребителите най-интересните новини, както и важна информация.

Разделено на няколко секции и категории, то предоставя дори изображения и видео, редактиране на снимки, добавяне на фото тагове за създаване на постове, добавяне на хора, използване на хаштагове за намиране на специфична информация, подобно на Twitter и др. За последно Paper Newsreader получи ъпдейт през март тази година.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Марк Зукърбърг е наредил на служителите си да махнат iPhone и да използват Android