Facebook пуска услуга за запознанства

0
81
Facebook

Сред многото новини на F8 конференцията, които станаха достояние на потребителите, едно събитие привлече интереса на обществеността – социалната платформа пуска услуга за запознанства, използвайки огромната си потребителска база.

Новата услуга ще бъде интегрирана в мобилното приложение и желаещите да я използват ще могат да си направят профил, който е отделен от официалния им Facebook профил. Въпреки че към момента не са известни много детайли, е ясно, че интерфейсът ще е подобен на тези на Tinder и Bumble, но приликите свършват дотук. Услугата за запознанства на Facebook ще могат да намират своите половинки в Групите и Събитията.

Новата услуга ще използва различни похвати, за да ви осигури запознанства, които да отговарят на вашите изисквания. Ще се използват данни като общи приятели, предпочитания, местоположение и пр., и най-добрите попадения ще бъдат предлагани на потребителите. Тук е важно да се отбележи, че от Facebook съобщават, че това, което правите във вашия акаунт за запознанства, няма да става достояние на приятелите ви в платформата.

След като Марк Зукърбърг обяви новината за новата платформа за запознанства, акциите на Match Group, чиято дъщрна фирма е лидерът в сферата на запознанствата Tinder, паднаха с 20%. Повече информация ще бъде налична по-късно през тази година, когато се очаква услугата да бъде пусната за тестване.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт тихомълком изтегли три повредени ъпдейта