Facebook слага видео в коментарите. Тества SMS при бета версията на Messanger

0
25
Facebook


От Facebook работят по въвеждането на някои полезни функции за своите Android, iOS и уеб версии.

От компанията вече пуснаха видео в коментарите и тази услуга сега поддържа 360-градусови изображения. От Facebook работят също така и за добавяне на SMS при Messanger за Android.

Само преди няколко месеца някои потребители забелязаха възможността за разрешаване на поддръжката за SMS в Messanger за Android. Сега, според [url=http://www.androidpolice.com/2016/06/09 … nger-beta/“ target=“_blank“ rel=“nofollow]Android Police[/url], тази опция се е върнала при бета версията на приложението.

Изглежда, че от Facebook правят промени по имплементацията на тази функция. Сега, в последната бета версия потребителите могат да посочат messanger като приложение по подразбиране за SMS-ите на телефона.

Това може да се настрои от Settings и ако бъде направено, SMS-ите вече няма да идват на син фон, а на лилав. Тези, които искат да вземат бета версията на приложението, могат да се присъединят към бета тестинг групата и да достъпят последната версия на Facebook Messanger 75.0.0.11.70.

Друга нова функци, която публикуваха от Facebook е възможността за използване на видео при коментарите, с която потребителите на Android, iOS и уеб приложенията могат да отговарят на коментари с клипове. Тази функция идва след като от Facebook обявиха през януари, че платформата вече има възможност за стрийминг. Видеата могат са бъдат ъплоудвани като отговори към коментарите, страниците или в групи на събития.

Изглежда, че от Facebook са свършили огромна работа, защото те анонсираха днес и трета интересна функция за споделяне на 360-градусови изображения. Потребителите могат да заснемат 360-градусови изображения и след това да ги споделят в социалната мрежа. По този начин за в бъдеще подобни изображения ще могат да бъдат разглеждани по лесен начин с различни комплекти за виртуална реалност.

Прочетете още:  Руски хакер публикува ransomware "стартов пакет"
0/5 (0 Reviews)