Fedora Linux търси мнението ви за новото си лого

0
73
Fedora Linux търси мнението ви за новото си лого

През годините на своето съществуване от 2003-а година насам Linux дистрибуцията Fedora е сменяла много пъти своето лого и изглежда, че сега е моментът за поредната промяна, върху която работи екип, воден от дизайнера Máirín Duffy, който предлага няколко варианта за различните продукти и иска одобрението на потребителите.

Máirín Duffy, който е дългогодишен служител в Red Hat и съответно във Fedora обяснява, че екипът работи върху ново лого, а промяната е поискана от Matthew Miller, който е ръководител на проекта Fedora. Duffy признава, че промяната на логото е голямо и сложно начинание, а целта този път е еволюция в дизайна на вече съществуващото лого, отколкото тотална промяна.

Fedora Linux търси мнението ви за новото си лого 7

Към момента дизайнерите имат две предложения и молят за мнението на потребителите. От екипа най-вече се интересуват от въпроси като какво е мнението ви за двата варианта, какви са предпочитанията ви, какво бихте променили и пр.

А ето ги и двата предложени варианта:

Fedora Linux търси мнението ви за новото си лого 8
Вариант 1 за лого на Fedora Linux
Fedora Linux търси мнението ви за новото си лого 9
Вариант 2 за лого на Fedora Linux

Ако по някакъв начин искате да изразите мнението си относно дизайна или имате някакви свежи предложения, които искате да споделите, можете да направите това в блога на Máirín Duffy.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Overlord II вече е наличен и за Linux