Feral Interactive работят по WARHAMMER II – The Prophet & The Warlock за Linux

0
912
Feral Interactive работят по WARHAMMER II - The Prophet & The Warlock за Linux

След като миналата година през ноември от игровото студио Feral Interactive обявиха излизането на Warhammer II за Linux и macOS с използването на Vulkan, сега от компанията обявиха, че работят усилено и за издаването на най-новия DLC пакет WARHAMMER II – The Prophet & The Warlock.

WARHAMMER II – The Prophet & The Warlock на компанията CREATIVE ASSEMBLY се очаква да излезе за Windows този месец и по-конкретно на 17-и април, а от Feral ше се опитат да го предоставят на Linux и macOS потребителите възможно най-скоро след тази дата.

Най-новото издание на Warhammer II ще предложи двама нови съперници от света на Warhammer битките, като всеки един от тези господари ще има своите собствени цели, стил на игра и механика. Новият DLC ще предложи две нови кампании Eye of the Vortex и Mortal Empires.

Новото DLC съдържание вече се предлага в Steam за предварително закупуване на стандартна цена от 8,49€, а в момента тече промоция от 10% и то може да бъде закупено за 7,64€.

Да се надяваме, че от Feral ще се справят бързо с портването на играта и не дълго след това Linux потребителите също да могат да се насладят на поредното вълнуващо приключение в света на Warhammer.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт ще пуснат Edge уеб браузъра и за Linux