Firefox добавя нов страничен панел за синхронизирани табове

0
50
Наличен е Mozilla Firefox за Windows 10 on ARM


В момента от Mozilla са в процес на разработка на новата опция, която ще даде лесен и бър достъп до синхронизираните табове от всяко едно устройство.

Добавянето на новата възможност в браузъра Mozilla Firefox ще даде по-бърз и лесен достъп до синхронизираните табоне, които ще могат да се достъпят от всякакви устройства. Засега опцията е налична само в Nightly билда 47.

Опцията може да се достъпи по три начина – View -> Sidebar -> Synced Tabs, което отваря страничния панел. Вторият начин е да се избере основното меню History -> Synced Tabs, което отваря списък с наличните синхронизирани табове. Третият начин е чрез специален бутон, който са добавили от Mozilla и може да бъде изведен в основния интерфейс.

Старият начин за достъп до синхронизираните табове чрез about:sync-tabs също остава, но новите методи са по-бързи и удобни.

Можем само да предполагаме дали от Mozilla ще добавят клавишна комбинация за още по-бърз достъп, но това би било добре, защото повечето потребители не знаят как да изведат някои функции в основния интерфейс.

Разработката на новата опция е още в алфа стадий, така че са напълно възможни всякакви проблеми на този етап, както и промени от първоначалната концепция.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе Debian Linux версия 8.6