Флагманът Nokia 8 идва през юни 2017

0
30
Ново изтичане на информация показва


Ново изтичане на информация посочва, че флагманът Nokia 8 идва през юни 2017, ще използва Android, а камерата ще е минимум 23 мегаписела.

Информацията сочи още, че производството е поверено на китайския производител на телефони HMD GLOBAL, който работи под шапката на Nokia.

Информацията идва от Pocketnow, които твърдят, че са получили данните от вътрешни хора и според тях Android смартфонът няма да се появи в близките три месеца, като HMD GLOBAL обмислят да започнат производството през юни.

По всичко личи, че Android флагмана Nokia 8 ще си струва чакането. Според Pocketnow смартфонът ще бъде с Qualcomm Snapdragon 835 10-нанометров процесор, камера от поне 23 мегапиксела, която може да е с Carl Zeiss технология, както и напълно метален корпус.

Слуховете са, че от Nokia ще пуснат два модела с голям и малък екран. Засега информацията е за дисплеи с размер 5.2 и 5.5 инча, като и двете разновидности на дисплеите са с QHD 2560×1440 резолюция и AMOLED технология.

Оперативната памет се очаква да бъде 4GB или 6GB RAM, ще има поддръжка за Google Daydream VR платформата за виртуална реалност и IP68 сертификат.

Засега цените, за които съобщават от Pocketnow, са £475 за малкия вариант и £535 за по-големия му събрат.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе Mesa 19.3.5 като последно издание от тази серия