Флагманът OnePlus 7 обещава бързина (видео)

0
897
Флагманът OnePlus 7 обещава бързина (видео)

Следващият флагман на OnePlus, който идва с името OnePlus 7 е отдавна в новините с различни спекулации. Ето, че дойде и моментът за официален тийзър, публикуван от компанията,в който се обещава,че смартфонът ще предлага безпроблемна гладка работа и бързина.

Видеото е пуснато в Twitter от изпълнителния директор на OnePlus Pete Lau, който споделя, че този модел ще постави началото на нова ера в бързината и безпроблемното използване. Именно безпроблемното използване той определя като по-трудната част – „истински тест за хардуера и софтуера„, казва Lau.

За съжаление видеото не разкрива абсолютно нищо и различни важни детайли все още остават скрити.

OnePlus се очаква да дойде с Qualcomm Snapdragon 855 процесор, извит дисплей с честота на опресняване от 90Hz, вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци, 44W бързо зареждане, Android 9.0 Pie с OxygenOS, дисплей без безели, което се осигурява от изкачаща камера, както се предполагаше по-рано.

Камерата е един от акцентите при OnePlus 7 и се предполага, че ще бъде нещо, което вече видяхме и при Samsung Galaxy A80. Основният модул се състои от три задни камери 48MP, 16MP и 8MP и една изскачаща 16MP камера за селфита. Именно тази камера позволява дисплей без безели точно както и при Samsung Galaxy A80.

Официалната дата за излизането на OnePlus 7 все още не е обявена официално, но се очаква, че той ще се появи на 14-и май тази година.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  A Total War™ Saga: THRONES OF BRITANNIA идва за Linux