Ghost Canyon компютърът на Intel събира овациите на CES 2020

0
213
Ghost Canyon компютърът на Intel събира овациите на CES 2020

Новият мощен Ghost Canyon компютър на Intel привлича вниманието на потребителите на CES 2020.

На CES 2020 от Intel анонсираха наследника на „Hades Canyon“ NUC 8 компютъра, който обещава да е повече от добър. NUC линията на Intel са малки по размер, но мощни компютри, които позволяват добавянето на различни компоненти според желанието на потребителя като RAM, допълнително пространство, операционна система и пр., което ги прави интересни за всеки геймър.

Миналият модел „Hades Canyon“ NUC 8 използваше графична карта на AMD в процесор на Intel, а сега „Ghost Canyon“ NUC 9 Extreme идва с 9th Gen Intel Core H Series процесори, които имат бууст с честота до 5.0GHz за единично ядро. Изборът на процесор се заключава между моделите i5-9330H, i7-9750H и i9-9880H.

Следващият компютър в NUC категорията на Intel Ghost Canyon също позволява подмяната на процесор, RAM, пространство, операционна система, а също така и подмяна на портове според вашите предпочитания. От Intel съобщиха, че за новия модел си партнират с много производители, така че потребителите ще имат богат избор на компоненти.

Това, което впечатлява най-много при „Ghost Canyon“ NUC 9 Extreme е неговият почти портативен размер. За мощен компютър с подобни характеристики, кутията от едва пет литра определено впечатлява. Така тази мощна машина се превръща в един лесно преносим геймърски компютър.

Засега не са обявени цени за новия NUC компютър, но на всички нас ни е ясно, че той няма да е никак евтин. Геймърите обаче често са склонни да плащат повече не само за мощни компоненти, но и за своето удобство, а такова „Ghost Canyon“ NUC 9 Extreme със сигурност предлага.

Прочетете още:  BlackBerry съди Facebook за кражба на технологии

Системата ще работи безпроблемно както с Linux, така и с Windows.

5/5 (1 Review)