Google анонсира ъпдейти за две Android приложения Sheets и Slides

0
41
Android 7.1 идва с нови функции


Съвсем скоро от Google обявиха, че ще пуснат ъпдейтнати версии на приложенията Sheets и Slides.

Предвижда се ъпдейтнатите версии на двете приложения да се появат в Google Store до няколко дни. Според разработчиците спускането ще е поетапно, което означава, че може да отнеме около три дни, за да стигне до потребителите с Android устройства.

Като значима промяна може да се отбележи, че Sheets за Android вече ще може да запазва файлове в HTML уеб формат, както и да праща HTML файлове. Опцията ще е достъпна от Share & export менюто. Разработчиците съобщават още, че потребителите ще могат да запазват текущата страница в .tsv и .csv от същото меню. Друга новост в Sheets е възможността да бъдат преглеждани Google Drawings.

При Slides също има интересни промени, като например добавената възможност да се пращат текущите слайдове като .jpeg, .svg или .png или да свалят текущата страница в споменатите формати отново от Share & export менюто.

Това са известните засега промени при Sheets и Slides, но не е изключено да са включени някои фиксове и подобрения. Ако все още нямате тези две приложения, то можете да ги свалите безплатно от Google Store. Приложенията са напълно съвместими с всички версии по-нови от Android 4.1 включително.

Download: Google Sheets

Download: Google Slides

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  В Microsoft Store вече се предлага Apple iTunes за Windows 10
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments