Google обещаха да поправят функцията за бързо зареждане при Android Pie

0
319
Google обещаха да поправят функцията за бързо зареждане при Android Pie

От Google обещха да поправят проблема с бързото зареждане при 2016 Pixel смартфоните с Android Pie, за който съобщиха потребителите. След излизането на новата версия на мобилната операционна система на Google Android 9.0 DP4, притежателите на Pixel XL от първо поколение започнаха масово да се оплакват в Reddit и страницата за съобщаване на бъгове на Google за липсата на бързо зареждане.

Pixel XL има поддръжка за бързо зареждане с подходящ кабел с USB-PD сертификат, но след инсталирането на Android Pie съобщението за бързо зареждане е изчезнало и потребителите съобщават, че виждат просто съобщението „Зареждане“ или дори „Бавно зареждане“, вместо така желаното „Бързо зареждане“. При други потребители бързото зареждане все пак работи, но само със зарядното, което идва с Pixel XL.

Първоначално от Google отказаха да признаят за проблема, но с увеличаването на оплакваният те бяха принудени да го приемат и от компанията обещаха да изкарат поправка възможно най-бързо.

Знаем за проблема със зарядни устройства, които не са Power Delivery (PD) USB-C и които вече не зареждат бързо моделите 2016 Pixel и Pixel XL след ъпгрейд към Android 9 Pie. 18-ватовото зарядно устройство, което идва в комплект работи коректно. Разработваме поправка за зарядните, които не са PD USB-C и ще я публикуваме през идните седмици„, казва говорител от Google.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  The-Forge 1.26 добавя Ray Tracing при Linux и Windows посредством Vulkan