Google пусна първата Android 7.1.2 публична бета

0
28
Android


Google пусна първата Android 7.1.2 публична бета за Pixel и Nexus устройствата. Финалната версия е насрочена за след няколко месеца.

От Google пуснаха Android Nougat 7.1.2 бета версията, която вече е налична за Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus 5X и Nexus Player, като скоро се очаква и ъпдейт за Nexus 6P.

В блог пост от компанията обясняват, че Android 7.1.2 ъпдейтът е инкрементален и е фокусиран върху различни подобрения. От Google също така съобщават, че финалното издание ще бъде налично след няколко месеца.

Засега известните проблеми според списъка на Google са инцидентни зависвания на интерфейса, някои проблеми със стабилността на безжичната връзка, ланчърът при Pixel може да се срине при търсене на приложения, ако е включена физическа клавиатура, а при Pixel C устройствата бързите настройки могат да станат невидими при някои обстоятелства.

Известни са и някои проблеми и при съветника за инсталиране, като там може да има черен екран при преминаването от буут анимацията към съветника за инсталиране, изключен Wi-Fi след приключване на инсталацията, въпреки че потребителят е избрал да е включен, както и SMS съобщенията могат да не бъдат възстановени по време на трансфер от типа устройство към устройство (device-to-device).

Ако притежавате съвместимо устройство и участвате в програмата Android Beta, то можете да очаквате новия ъпдейт Android Nougat 7.1.2 съвсем скоро.

Допълнително от Google потвърдиха, че Nexus 6 и Nexus 9 няма да получат новия ъпдейт, но ще продължат да получават ъпдейти свързани със сигурността.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Valve пуснаха услугата Steam Remote Play Together