Grand Teft Auto 6 вече е в разработка

0
71
Grand Teft Auto 6 вече е в разработка


Разработчиците на игри от Rockstar и издателят Take Two са готови за началната фаза на създаването на GTA 6.

Повече от ясно е, че засега те ще пазят в тайна всичко, което е свързано с играта, поне докато нямат нещо сериозно за показване.

Информацията идва от източник близък до компанията и съобщава, че разработчиците все още се чудят кое място от реалния свят да изберат за играта. В началото са мислели да е Токио и дори са отишли до Япония, за да разгледат отблизо, да разгледат особеностите и да добият представа, но се е оказало, че токийската пътна мрежа е твърде сложна и играчите с трудност биха се оправяли в играта и сега разработчиците обмислят и други варианти.

Може би по-напреднали технологии и хардуер ще направят японската столица един от вариантите за някоя от следващите версии на GTA. От Take Two оглеждат и за нови локации в щатите.

Към момента от Rockstar добавят допълнителни ивенти в онлайн версията на GTA 5, като сега дори има седмична промоция с по-ниски цени на колите, RP за състезанията и други артикули.

Има слухове, че тази година ще излезе нов пакет, в който ще има нов персонаж и нови локации. Други източници сочат, че от Rockstar и Take Two са готови да анонсират нови инсталационни пакети за Red Dead сериите, които вероятно ще се казват Legends of the West.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Потребителите, които ъпгрейдват към Ubuntu 18.04 LTS също ще могат да избират дали да участват в събирането на данни