Grand Theft Auto (GTA) VI излиза през 2022-а година. Завръща се във Vice City (видео)

0
915

Култовата поредица Grand Theft Auto (GTA) ще получи ново издание, шесто поред и има голяма вероятност действието да се завърне във Vice City. Според YouTube канала The Know Grand Theft Auto VI ще излезе до три-четири години и действието ще се развива в тематичния Маями град Vice City.

Имайки предвид, че от Rockstar следват линията на пълно информационно затъмнение около своите игри до последния момент, подобна информация трябва да се приема с подозрение, защото към момента нищо не е сигурно.

Въпреки това, като знаем, че Grand Theft Auto V се завърна в Los Santos, то е напълно възможно от Rockstar да решат да върнат действието във Vice City. Именно GTA Vice City е една от най-харесваните игри от поредицата.

Остава да видим дали от Rockstar ще потвърдят или ще отхвърлят изтеклата информация, но най-вероятният сценарий е да запазят мълчание. Дотогава феновете могат трескаво да очакват играта Red Dead Redemption 2, която от Rockstar би трябвало да публикуват официално през есента на 2018-а година.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Windows 10 October Update version 1809 вече се предлага за повече потребители
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments