Играта F1 2017 идва за Linux следващата седмица

0
81
Играта F1 2017 идва за Linux следващата седмица

Играта F1 2017, която използва енджина EGO Engine 4.0, идва за Linux и macOS, за всички фенове на жанра на 2-и ноември, отново благодарение на Feral Interactive.

Този път забавянето спрямо изданието за Windows не е толкова голямо. Версията за Windows излезе през август месец и ето, че сега чакането на Linux и macOS феновете приключва.

Играта впечатлява със своята невероятна и реална графика, която със сигурност ще изисква и добър хардуер, но засега изискванията още не са известни и ще бъдат оповестени скоро.

И с това добрите новини не свършват. От Feral предоставят крос-платформен мултиплейър, което означава, че играчите на Linux ще могат да играят с играчите на другите операционни системи macOS и Windows, както и обратното. Съвместимостта при мултиплейъра и различните операционни системи ще е пълна, което е чудесна новина.

Още една много добра новина очаква геймърите – F1 2017 ще използва новия графичен API Vulkan, както съобщиха самите Feral Interactive в Twitter:

При Windows играта използва DirectX11, като засега не е ясно дали от Feral ще оставят и OpenGL поддръжка или ще се използва само Vulkan.

Играта в момента се продава за сумата от $59, а повече подробности можете да научите от мини сайта на играта.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Ubuntu 20.04 LTS излезе официално. Наличен е за сваляне