Играта F1 2017 получи поправка за редки сривове при Linux с Nvidia

0
63
Играта F1 2017 получи поправка за редки сривове при Linux с Nvidia

Разработчиците от Feral Interactive, които портнаха заглавието F1 2017 за потребителите на Linux и macOS, пуснаха специална нова поправка за Linux под формата на бета ъпдейт, който поправя редкия проблем на сривове, причинени от недостиг на видео памет при потребителите, които използват видео карти на Nvidia.

Ъпдейтът F1 2017 v1.0.7 е наличен в Steam и за щастие от Feral са предоставили няколко лесни стъпки за потребителите, които искат да го приложат. Просто трябва да цъкнете с десен бутон на F1 2017 във вашата Steam библиотека и да изберете Properties. В новоотворилия се прозорец цъкнете на таба Betas и от падащото меню изберете „mac_linux_public_beta“. След като извършите тези действия новият ъпдейт ще се инсталира автоматично.

Разработчиците от Feral Interactive умоляват потребителите, които имат други проблеми да се свържат директно с тях, предоставяйки възможно най-голямо количество информация относно проблема и хардуерната конфигурация. Към момента няма информация в новия ъпдейт F1 2017 v1.0.7 да има други промени освен спомената поправка.

Проблемът със сривовете при недостиг на видео памет при Nvidia не е специфичен само за Linux, но е добре да видим, че потребителите на тази операционна система получават надеждна поддръжка, въпреки че играта е порт.

Повече можете да научите от поста на Feral Interactive в reddit.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе Mesa 20.1 RC3 с Intel Rocket Lake поддръжка