Играта Micro Machines World Series идва за Linux този месец (трейлър)

0
34
Играта Micro Machines World Series идва за Linux този месец (трейлър)


Разработчиците от студиото Virtual Programming анонсираха играта Micro Machines World Series, която ще излезе този месец и ще има версия за Linux още от първия ден.

Легендата се завърна! Micro Machines World Series е състезателна игра с микро превозни средства, която предлага различни оръжия и екипни стратегии.

На играчите се предоставят катапулти, NERF бластери, телепорти, за да внесат хаос в микросвета. Предлага се екипна игра, онлайн и офлайн мултиплейър, различни предизвикателства и състезания и списък с най-добрите играчи.

Играчите могат да премерят своите сили срещу 12 участника в огромни арени, голям набор от оръжия, интерактивни писти, кил маркери, най-различни превозни средства, всяко от което е със свой набор от оръжия и голям списък с възможности за персонализация.

Micro Machines World Series ще излезе за всички платформи още този месец, на 20-ти юни, като от Virtual Programming официално анонсираха наличието на играта за Linux и macOS.

#MicroMachines World Series is coming to #Mac & #Linux on the 23rd June! Pre-Order now from https://t.co/W36h3Qi4p1 and get 10% off! pic.twitter.com/MNsrQm5KWv
— Virtual Programming (@virtualprog) June 1, 2017

Вече са налични и хардуерните изисквания, като за Linux засега те са същите като при Windows. Като минимум за процесор се изисква AMD FX Series или Intel Core i3 Series, 4GB RAM и видео карта AMD HD5570 или NVIDIA GT440 с 1GB RAM.

Препоръчителните изисквания са за процесор Intel Core i5 4690 или AMD FX 8320, 8 GB RAM и видео карта NVIDIA GTX 970 и AMD R9 290X. Вградените карти на Intel няма да се поддържат под Linux.

Прочетете още:  От Wine търсят алтернатива на DXVK при DirectX 9 игрите

Драйвърът за Nvidia видео картите трябва да е минимум версия 375, а потребителите с AMD видео карта ще трябва да използват минимум Mesa 17.0.2. Засега Wayland не се поддържа.

Можете да закупите Micro Machines World Series предварително в Steam за $26.99.

0/5 (0 Reviews)