Играта Super Mario Run идва за Android през март

0
42
Банков троянец за Android се маскира като Super Mario Run


Супер очакваното заглавие Super Mario Run най-сетне идва и за Android през март месец. Досега беше налична само за iOS.

Почти дойде краят на чакането на феновете на Super Mario Run, които използват Android. Само след по-малко от два месеца на тях вече няма да им се налага да молят познатите си с iOS да поиграят малко.

За разлика от другите водопроводчици, които когато дойдат у вас, това винаги е свързано с неприятности, водопроводчикът супер Марио е винаги добре дошъл вкъщи.

„Идва нова Марио игра, която можете да играете с една ръка. В тази игра Марио върви постоянно напред по своя път, докато вие трябва да използвате различни скокове докато го управлявате. Марио ще има различно поведение в зависимост от вашите реакции, така че от вас зависи плавният геймплей и това дали ще съберете всички монети, както и да стигнете до края на нивото“, се казва в листинг в Google Play магазина.

Android版「Super Mario Run」は、2017年3月に配信を開始します。現在Google Playでは、配信開始を通知でお知らせする事前登録の受付を行っています。ぜひご登録ください。https://t.co/2DW2TnCK6d pic.twitter.com/2QbMM6fGRh
— 任天堂株式会社 (@Nintendo) January 18, 2017

В официалното изявление се казва, че потребителите могат да свалят част от играта и да я играят безплатно, а за да я играят цялата ще трябва да си я купят.

Припомняме на потребителите да не свалят играта от непроверени източници. Множество зловредни страници твърдят, че тя вече е налична. Това са страници, които разпространяват банков троянец, който е маскиран като фалшиво копие на Super Mario Run.

Най-сигурното и безопасно място за сваляне на играта, когато се появи, е магазинът Google Play.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Компютър-раница? Благодарение на виртуалната реалност подобни компютри могат да се превърнат в тенденция