Има вероятност Samsung Galaxy S8 да се появи на 26-ти февруари

0
68
Има вероятност Samsung Galaxy S8 да се появи на 26-ти февруари


Реклама, която привлече вниманието на потребителите показва, че може би Samsung Galaxy S8 ще се появи на 26-ти февруари 2017-та година.

Въпреки проблемите с Galaxy Note 7 от Samsung работят здраво по новия модел Galaxy S8, като част от тези усилия са може би да заглушат леко вълната от недоволство между потребителите.

Според потребителя от Twitter [url=“ target=“_blank“ rel=“nofollow]@Ricciolo1[/url], моделът най-вероятно ще излезе на 26-ти февруари следващата година, по време на MWC 2017 в Барселона.

Този път от компанията ще предприемат всички мерки за сигурност относно батерията, за да са сигурни, че сценарият с Galaxy Note 7 няма да се повтори.

В момента нещата за Samsung стават все по-лоши и по-лоши. Телекомите в щатите предлагат на своите клиенти възможност за замяна на Note 7 за друг модел телефони или за връщане на парите им, а някои от мобилните оператори дори обмислят да премахнат Samsung Note 7 от продуктовата си линия.

Преди февруари следващата година от Samsung имат тежката задача да възстановят доверието в своите клиенти, да им осигурят безопасно използване на техните продукти, иначе в противен случай стартът на Galaxy S8 не изглежда особено обещаващ.

За да прикове вниманието на пазара към себе си, от Samsung ще направят при Galaxy S8 някои големи промени в дизайна и хардуера. Наскоро се появи информация, че има вероятност home бутонът да бъде премахнат, а скенерът за пръстови отпечатъци да бъде поместен в самия дисплей.

Някои слухове твърдят, че телефонът ще използва Exynos 8895 процесор с тактова честота от 3GHz и ще има заоблени краища в горната и долната част.

Прочетете още:  Cyanogen затварят вратите на 31-ви декември тази година
0/5 (0 Reviews)