Инцидентно изтече информация за iPhone XS и за Apple Watch 4

0
33
По-евтиният 2018 iPhonе ще се казва iPhone XC

Снимка: 9to5mac

Малко след като от Apple обявиха официалната дата за анонсирането на новите модели на iPhone, iPad и Apple Watch, масивно изтичане на информация беше уловено от 9to5Mac, които публикуваха снимки на iPhone XS и на Apple Watch от четвърта серия.

Това е първата възможност за потребителите да видят как изглеждат два от общо трите модела на новите iPhone на Apple. Изтеклите изображения показват 5.8 и 6.5-инчовите iPhone XS, а също така и потвърждават, че новите модели ще се предлагат и в златен цвят. От 9to5Mac потвърждават, че идващите OLED модели ще носят името iPhone XS

Както вече споменахме, освен iPhone XS, изтече информация и за Apple Watch Series 4. От изтеклото изображение личи, че новият смарт часовник има лека модификация на страничния бутон, има микрофон между страничния бутон и дигиталната корона и има edge-to-edge дисплей.

Инцидентно изтече информация за iPhone XS и за Apple Watch 4 3
Снимка: 9to5Mac

Според информацията от Apple също така са сложили ново лице на часовника, което е способно да дава повече информация на потребителя спрямо миналите модели. Повече детайли ще получим на официалното представяне на новите модели iPhone, iPad и Apple Watch, което ще се случи на специално събитие на 12-и септември в Steve Jobs Theater до Apple Park Campus в Купертино, Калифорния.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Pixel 2 на Google ще бъде с извит дисплей и процесор на Intel