iOS 11.3 излезе официално. Свалете я сега

0
906

След няколко бета издания от Apple най-сетне публикуваха официално финалното издание на iOS 11.3. Новата версия идва с множество подобрения на различни проблеми, както и с нови функции, което го направи желано и дългоочаквано от потребителите.

В iOS 11.3 потребителите вече могат да намерят една важна функция, за да държат под око батерията си, нейното състояние и представяне. Новата функция ще съобщава за състоянието на батерията, за нейния капацитет, здраве и пр. Функцията е налична при iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

Една вълнуваща новост за любителите на обогатената реалност (AR) превръща устройството ви в забавление от ново измерение. Вашите iPhone и iPad вече носят AR преживяване, използвайки и вертикални повърхности. До момента при обогатената реалност се използваха само хоризонтални повърхности. И това не е всичко – има подобряване с 50% на резолюцията при AR през камера и автофокус.

Бизнесмените и техните клиенти също ще са доволни от iOS 11.3, защото от Apple дават на жителите от Канада и САЩ специален бизнес чат, в който те ще могат да си комуникират директно, да получават информация, да използват Apple Pay и пр. Също така е въведена и нова икона за настройките по поверителността, която се появява в случай, че от Apple изискват персонална информация от вас. Условията по поверителността също са актуализирани, за да могат клиентите по-лесно да разбират каква тяхна лична информация е нужна на Apple и защо.

В iOS 11.3 са налични още редица подобрения при Apple News, HomeKit, Apple Music, Apple TV и пр., а потребителите на iPhone X получават и нови животински еможита, познати като Animoji. Те са под формата на лъв, дракон, череп и мечка.

Прочетете още:  Clear Linux и Fedora ще използват EarlyOOM за подобряване управлението на паметта

iOS 11.3 е наличен за всички съвместими iPhone, iPad и iPod устройства. Ето как да го получите и вие:

Получаването на новата актуализация е много просто. Само трябва да навигирате до Settings->General->-Software Update и вашето устройство ще започне да проверява за нови актуализации. След това остава само да изберете опцията за сваляне, бутона за инсталиране и да следвате инструкциите. Ако ъпдейтът все още не е наличен при вас, не се изненадвайте, това е нормално. Опитайте отново след няколко дни, той ще бъде там.

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments